Ooginstituut geeft je een klare kijk

Ooginstituut bestaat uit een groep oogartsen en oogchirurgen, die naar de best mogelijke zorgen voor uw ogen streven.

Ervaring

Het Ooginstituut introduceerde de LASIK-behandeling in België in 1996. Sindsdien werd baanbrekend werk verricht met tal van oogprocedures om de zorg en kwaliteit van uw zicht verder te verbeteren. 

Kwaliteit

Die kwaliteit komt tot uiting in onze apparatuur, die we regelmatig vernieuwen om u de beste zorgen te kunnen bieden. De regelmatige evaluatie van onze resultaten wordt vergeleken met die van andere grote oogklinieken over de hele wereld.

Veiligheid

We streven een maximale veiligheid na door de kwaliteit van ons oogartsenteam en onze infrastructuur continu te optimaliseren en aan de strengste hedendaagse normen te laten voldoen.

Kennis

We waarborgen onze kennis door voordrachten over de laatste ontwikkelingen op het vlak van oogzorg bij te wonen en te geven op nationale en internationale congressen.

Image

Behandelingen

Onze missie is om uw visuele gezondheid te verbeteren en uw kijkervaring te optimaliseren. Onze deskundige team van oogartsen en specialisten staat klaar om u te begeleiden bij een breed scala aan behandelingen, zodat u het leven kunt ervaren met een heldere, scherpe visie.

Maak je afspraak in het ooginstituut of bij oogartsen Coppens

In het Ooginstituut Aalst werkt een team van oogartsen samen met optometristen, een verpleegkundige en medische secretaresses om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. U kan bij ons terecht met al uw oogproblemen.

Patiënten geven ons vertrouwen

3 maanden 2 weken geleden

we zijn nu 10 jaar verder. 1 van de beste dingen die ik in mijn leven heb laten doen, was deze implantaat operatie. Intussen sta ik er niet meer bij stil...

4 maanden 2 weken geleden

Heel erg tevreden met het resultaat na laseren. 20/10 bij controle na de ingreep.

4 maanden 3 weken geleden

vriendelijk, behulpzaam, hygiënisch, professioneel team en met Dr. Guy Sallet ben je in de beste handen voor jou lensimplantatie ?

6 maanden geleden

10 jaar geleden multifocale lenzen laten implanteren door dr. G. Sallet. Nu nog ongelooflijk tevreden van. Iedereen rond me (ik ben 53) draagt nu een bril.

7 maanden 3 weken geleden

Mijn echtgenote en ikzelf hebben multifocale lenzen laten inplanten door Dr Derveaux. We zijn beiden erg tevreden met het resultaat.

1 jaar 2 maanden geleden

Ik liet beide ogen laseren bij Dr. Sallet. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Had dit al veel vlugger moeten laten doen.

2 jaar geleden

Ik liet mijn ogen laseren bij Dr. Sallet. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

2 jaar geleden

Zeer vlot een afspraak gekregen, super duidelijke uitleg en ongelofelijk snel geholpen.

2 jaar geleden

Ik heb in januari een ICL lensimplantaat laten plaatsen in beide ogen lenzen .

2 jaar 3 maanden geleden

Als schietmonitor bij de politie had ik op enkele maanden tijd bijna geen zicht meer door de combinatie van cataract en astigmatisme.

Actueel

Ooginstituut blijft innoveren en volgt alles wat met oogheelkunde te maken heeft. In onze actueel rubriek berichten wij hier graag over. Ook onderzoeken uit het ooginstituut zullen we hier publiceren.