Image
injectie anti rimpel

Er bestaat een medicijn dat de spiercontractie blokkeert door tijdelijke inactivatie van de verantwoordelijke zenuwen. Hierdoor ontspannen de spieren en wordt de ontwikkeling van rimpels beperkt. Het effect wordt 3 tot 6 dagen na de injectie waargenomen en houdt tot 4 maanden aan. U moet de behandeling dus herhalen om het effect te behouden.

De ingreep

Vóór de ingreep

Er zijn geen voorzorgsmaatregelen nodig. Alle medicatie mag doorgenomen worden.

De ingreep

De procedure neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Er wordt u eerst gevraagd een paar mimieken te maken en na te gaan hoe de spieren in uw gelaat werken. Daarna wordt het verdunde product met een dunne naald in de betreffende spier geïnjecteerd.

Na de ingreep

Onmiddellijk na de behandeling kan u naar huis om uw normale dagelijkse bezigheden te hervatten. Er kan enige zwelling of roodheid ontstaan, die spontaan verdwijnt.

Kostprijs

De kostprijs voor antirimpel injecties wordt bepaald naarmate het aantal behandelingszones. Zo is er keuze uit volgende 3 zones: denkrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes.

 Prijs incl. BTW
1 zone€ 150,00
2 zones€ 270,00
3 zones€ 390,00

Maak je afspraak in het ooginstituut of bij oogartsen Coppens

In het Ooginstituut Aalst werkt een team van oogartsen samen met optometristen, een verpleegkundige en medische secretaresses om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. U kan bij ons terecht met al uw oogproblemen.

Resultaten

De resultaten van de behandeling zijn relatief voorspelbaar. Enkel de eerste 2 behandelingen is het moeilijker in te schatten hoeveel product iemand nodig heeft om het door hem gewenste effect te bekomen. Dit mede gezien het gewenste effect kan verschillen per individu. Zo willen sommige nog enige gelaatsbeweging, ook al blijven er dan nog enkele rimpeltjes over. Anderen willen zoveel mogelijk rimpels kwijt, zelfs al betekent dit dat ze deze spier niet meer kunnen bewegen. Na enkele keren weet uw arts wat de juiste dosis is om het door u gewenste resultaat te bereiken.